panorama main

Жилищен комплекс Панорама Парк Варна

Благодарение на естествената денивелация на терена от повечето апартаменти се открива великолепна гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Модерната архитектура съчетаваме с принципите на комфортното и функционално обитаване, носещи уют и спокойствие на съвременния градски човек.

Комплексът ще се състои от две жилищни сгради с по три входа. Строителството ще се реализира на два етапа. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация 30 март 2021 г.

Архитектурната линия е изчистена. В общия обем са вписани раздвижени кубични форми и фасадни декоративни елементи. Цветовата палитра е решена в топли и хармонични земни тонове.

Фасадата е изцяло топлоизолирана с EPS 10 см и е с декоративна полимерна мазилка. Покривът е плосък, с паро- и топлоизолация. Общите части в сградата ще бъдат с настилка от полиран гранит, окачени тавани от гипсокартон, LED осветление с датчици за секторна работа, метални парапети по архитектурен детайл. За улесняване бързото придвижване на живущите, във всеки вход са предвидени по два асансьора за 8 лица на испанския производител „ORONA”.


Сектор

Жилищни комплекси от затворен тип


Дейности

Строителство


Локация

гр. Варна, България


Дата на завършване

Март 2021


Инвеститор

"Планекс" ЕООД

Проекти