Свързани дружества

Независимо от проекта, местоположението, сектора или клиента, ние се стремим да внесем нашите специализирани знания, опит и иновативно мислене, за да създаваме работещи решения.

 Заедно със свързаните дружества от семейството на Планекс Холдинг предоставяме комплексна и качествена строителна услуга за завършване на Вашият проект.

compet 1

Строителство

 

Нашето предимство е дългогодишен опит в строителството на бизнес и търговски комплекси, обществени, индустриални и жилищни сгради в цялата страна.

Гарантираме на нашите клиенти високо качество при изпълнението на строително-монтажните работи, спазване на сроковете и нормативната уредба при висока ефективност на работа.

За повече информация:
е - мейл: d.georgiev@planex.bg
тел: 0886 095 988

 

Полимикс Варна ООД

www.polymix.bg 


"Полимикс Варна" ООД  е дружество специализирано в производството на бетон и бетонови изделия, разполага с широка гама от тежка строителна механизация и извършва услуги по автотранспорт.

Бетонов Център Полимикс  се намира в Западна промишлена зона на площ от 10 000 м2.Произвежданите бетони са сертифицирани от „Ен Джи Ен” ООД – гр. Хасково и разполагат със Сертификати за съответствие, издадени в съответствие с Наредба № РД-02-20–1/2015г. на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за условията и реда за влагане на строителни продукти в строежите на Република България.

В производствената база е разположен  и лабораторно - изпитвателен комплекс, цех за производство на бетонови изделия, както и тежката строителна механизация на фирмата, предлагаща широк избор от услуги - изкопни и насипни дейности, товарене и извозване на земни маси и строителни отпадъци и др.

Управител на "Полимикс Варна" ООД е инж.Адриан Димитров

За повече информация:

е - мейл: polymix@planex.bg
тел: 0889 912 906

 

cement 02
armatura

"Планекс Елемент" ООД - част производство на арматурни заготовки

http://armaform.bg/

"Планекс Елемент" ЕООД обединява звено производство на арматурна заготовка,звено  алуминиеви и ПВЦ дограми, окачени и вентилируеми фасади, метални конструкции и звено мебелно производство.

Управител на "Планекс Елемент" ООД е Пламен Николов

Цехът за преработка на армировъчна стомана е разположен в  Западна Промишлена Зона и е с площ от 17 000 кв.м., застроена площ от 6 400 кв.м.Оборудването на арматурния цех е с европейско качество, с електронна система за контрол на обработка, пакетаж и етикетиране на поръчките. Арматурната заготовка е придружена със съответните сертификати и декларации за съответствие за всяка доставка.

За повече информация:
е - мейл: k.drajev@planexelement.bg
тел: 0887 842 076

"Планекс Елемент" ООД - част производство на алуминиеви конструкции и дограми

https://pl-aluplast.bg/

Производството е специализирано в производство и монтаж на PVC и алуминиеви конструкции, окачени, вентилируеми фасади с керамична или HPL облицовка, обшивки с ETALBOND и др. Изпълнение на парапети, метални конструкции от обикновена и неръждаема стомана.

За повече информация:
е - мейл: office@planexelement.bg
тел: 0887 577 559

dograma
mebeli

"Планекс Елемент" ООД - част мебелно производство

https://pl-mebeli.bg/

Производството е с предмет на дейност проектиране и разработване на интериорни решения за хотели,жилищни сгради заведения за хранене, офиси, магазини, в т.ч. аптеки, складове, лаборатории.

За повече информация:
е - мейл: office.mebeli@planexelement.bg
тел: 0887 074 746